ECHIPA

Gabriel Ioan Todoran

De când eram mic am simțit că trebuie să schimb lumea, am început de jos, am desenat în 2010 comuna visurilor mele, apoi am ajuns membru CCC, președinte în consiliul elevilor la liceu, organizator sau voluntar la evenimente importante din Cluj, angajat la o multinațională și in cele din urmă…tot la desen am ajuns. Diferența e că acum desenul e un plan, am o echipă grozavă lângă mine și nu mai strig după mama dacă imi scap lopata pe picior…acum am toate resursele și competența să schimb lumea începând cu locul în care trăiesc!

Adi Gherman

Sunt un om ambițios și harnic, îmi place să lucrez cu oameni ca mine, oameni care apreciază un lucru făcut să reziste, mai ales dacă acel lucru este făcut pentru comunitate, pentru noi, pentru parinții și bunicii noștri și de ce nu, chiar și pentru viitorii noștri copii.

Cristina Todor

Sunt o fire ambițioasă, cu un caracter dinamic și o personalitate puternică , sunt deschisă “necunoscutului ” și accept orice provocare ce ține de viitorul meu și al comunei din care fac parte. Am dat dovadă de determinare în multe momente și consider că determinarea este una din ingredientele cheie care stă la baza rețetei unei echipe puternice ca aceasta.

Carla Lomoră

Eu sunt Carla. Un nume scurt, de impact, la fel ca aceasta organizatie. Sunt o persoana deschisa, plină de empatie și prietenie, iubesc oamenii din jurul meu si ador sa imi pun amprenta peste tot. Pozitivismul meu ii motivează pe cei din jur si creativitatea mea aduce rezolvare la orice problema. De mica am incercat sa reprezint interesele colegilor, ale prietenilor, in diferite contexte, cum ar fi voluntariatele, organizațiile din care fac parte si pana la facultate. Asa ca, împreună cu echipa mea, o sa ne reprezentăm interesele comunei.

Dacă ai identificat o problemă în comuna noastră, contactează-ne și noi încercăm să o rezolvăm. Daca ai idei de evenimente sau proiecte și vrei să colaborăm suntem aici pentru tine 🙂

Contactează-ne

0749 556 295

Gabriel Ioan Todoran

Email noisuntemimpactiara@gmail.com

Noi Suntem Impact Iara! Toate drepturile rezervate

Menu