MISIUNEA

Suntem o echipă de tineri, majoritatea foști colegi de școală generală, primară și chiar grădiniță, practic am crescut împreună și până la vârstă de 14-15 ani am fost în permanență în legătură cu frumoasa noastră comună, comuna Iara situată la 40 de km de Cluj-Napoca.

Suntem perfecționiști, considerăm că întodeauna este loc și de mai bine, suntem acea generație plină de energie și empatie, generația căreia îi pasă atât de frații mai mici cât și de bunicii care ne citeau povești seara, suntem acea generație căreia îi pasă de mediu și natură, acea generație care nu se mulțumește cu puțin, acea generație ambițioasă care vrea să aducă o schimbare în bine.

Toate lucrurile de mai sus ne împing să nu mai așteptăm o schimbare de la alții ci din potriva, schimbarea să înceapă odată cu noi, odată cu inițiativele noastre, cu ideile noastre cu lucrurile care fac traiul în comuna noastră mai bun, dorim un trai mai bun pentru noi, pentru părinții noștri, pentru bunicii noștri și pentru generațiile viitoare.

Dorim să identificăm probleme de orice fel, de la probleme sociale și culturale, la cele de infrastructură și mediu și împreună cu instituțiile, agenții de pe piată privată și noi, membrii și voluntarii asociației, să le soluționăm.

Iara are parte de unele din cele mai frumoase peisaje din zonă, de o liniște aparte, de aer curat, de oameni primitori, de un potențial turistic enorm de care încă nu profităm, lucru pe care noi grupul de inițiativa IMPACT IARA îl luăm în calcul de fiecare dată când ne întoarcem din oraș, acasă și ne reindragostim de locul în care ne-am trăit copilăria.

Credem că schimbarea se face cu pași mici și nu neapărat cu mulți bani cât cu o atitudine pozitivă și constructivă, atitudine de care noi și comunitatea  din Iara, avem parte.

Educație

Mediu

Cultură și tradiții

Infrastructură

Siguranță

Evenimente

Turism și promovare

Pentru noi educația este prima cărămidă de temelie în construirea unei comunități puternice care să facă față provocărilor și nevoilor de orice fel. 

Noi, membrii asociației, nu putem uita momentele când am făcut voluntariat, am avut un impact în comunitate, am reușit să ne educăm și să ne dezvoltăm personal. 

Acesta este obiectvul nostru principal, integrarea elevilor și a tinerilor și nu numai, în dezvoltarea comunei, în dezvoltarea proiectelor pe temele menționate mai sus. Aceste lucruri au un mare impact în dezvoltarea lor, pentru ca ei la rândul lor să preia procesele începute de noi.

Astfel se crează un grup de oameni și prin munca fiecăruia problemele din comunitate se pot rezolva, comunitatea o să crească atât în ochii propriilor locuitori cât și în ochii potențialilor investitori, turiști și viitoarelor familii care doresc să se stabileasca aici.

 Împreună suntem puternici, motivați, determinați, suntem un singur glas, un mecanism pregătit pentru orice situație.

Dacă ai identificat o problemă în comuna noastră, contactează-ne și noi încercăm să o rezolvăm. Daca ai idei de evenimente sau proiecte și vrei să colaborăm suntem aici pentru tine 🙂

Contactează-ne

0749 556 295

Gabriel Ioan Todoran

Email noisuntemimpactiara@gmail.com

Noi Suntem Impact Iara! Toate drepturile rezervate

Menu